Bønes TenSing

Bønes TenSing er et tilbud til ungdom fra 8. klasse. De øver hver onsdag i Bønes kirke fra kl. 18 - 20.

Bønes TenSing samles annen hver onsdag i Bønes kirke kl. 18 - 20. De holder på med musikk, dans, drama og mye annet gøy. Det er et bra sosialt miljø hvor man kan være med fra man går i 8. klasse. Så hvis du liker å være med andre ungdommer, synge litt, kanskje holde på med dans eller drama, eller kanskje du spiller et instrument, så er det bare å ta turen innom og sjekke ut opplegget!

Bønes ten sing er en del av Norges KFUK-KFUM. Organisasjonen er en del av verdens største barne-og ungdomsbevegelse ved organisasjonene YMCA og YWCA.

Du finner oss også på Facebook! Ta kontakt dersom du har lyst til å vite mer, eller stikk innom en øvelse og prat med oss!

E-postadresse til voksenleder, Helene Onsrud: helene-o@hotmail.com