Tårnagenthelg

Alle 2. og 3. klassinger uansett funksjonsevne kan bli med!

Pris for hele helgen er kr. 100,- pr. pers.

Tårnagenthelg 10. og 11. februar

Vi inviterer 2. og 3. klassinger til tårnagenthelg siste helgen i januar hvert år.

Agentreningen vil gå ut på å utforske kirken, kirkeklokken, bibelen og bli kjent med andre agenter. Agentene vil løse oppdrag og mysterier, få sitt eget agentkort, agentnummer og få en egen agenttrening som de fremfører på gudstjenesten på søndagen.

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 10. februar kl. 15.00 Vi holder på til kl. 19.00. Søndag treffes vi igjen kl. 10.00 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca. kl. 13.00. Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten kl. 11.00, som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Det vil bli servert mat. Derfor er det viktig at vi vet om allergier med tanke på matservering og andre fysiske utforinger i forhold til symboljakten, da det vil bli noe fysisk aktivitet.

Alle 2. og 3. klassinger er hjertelig velkomne! Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, si ifra til dem og oss, og få dem med!

Meld deg på her

Englevakter
I Bønes menighet har vi et konsept vi kaller englevakter.
Englevaktene hjelper for eksempel til praktisk på lørdagen på kjøkkenet og med aktivitetene som agentene er med på.
Hvis noen voksne kunne tenke seg å hjelpe til som englevakter setter vi stor pris på det.