Engasjer deg som frivillig! Her er tips til aktiviteter

I Bønes menighet er det mange som hjelper til i ulike oppgaver. Vi har frivillige med på kjøkkenet, som tekstlesere, i barnearbeid, i arbeid med ulike arrangement med mer. Samtidig ønsker vi at enda flere blir med!

En menighet er et fellesskap der vi gir, får og yter tilbake. Vi er alle forskjellige og kan derfor bidra på forskjellige måter. Har du evnen til og gleden av å stå foran en større forsamling? Trives du med barn? Eller har du interesse av å være vertskap på en kulturkveld eller en gudstjeneste? Kanskje du er en mester til å sjonglere eller til å grille pølser. Da er det fint om du kan bidra med dette i menighetssammenheng slik at vi sammen kan bygge fellesskap.

Ønsker du å være med i en frivillig tjeneste, eller har du andre spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt!

Kontaktperson:

Roar Moen