Misjonsprosjekt

Bønes menighet har misjonsavtale med Det Norske Misjonsselskap (NMS) hvor vi samler inn minimum kr. 10.000,- pr år til menigheten i Rio Preto

Bønes menighet har en misjonsavtale med NMS hvor vi samler inn minimum kr. 10.000,- pr år til menigheten i Rio Preto. Pengene samles inn via ofringer i kirken og gaver.

Nullmisjon
Missão Zero (Nullmisjon) er en misjonsorganisasjon innen Den evangeliske kirke av luthersk konfesjon i Brasil (IECLB). Organisasjonen har i flere år drevet menighetsplanting, ofte i byer uten lutherske menigheter fra før, derav navnet Nullmisjon. Det norske misjonsselskap (NMS) har siden 2001 støttet menighetsarbeid i Santa Fé do Sul, og i 2004 var NMS med på å plante den første lutherske menigheten i byen Sãõ José do Rio Preto. I begge menighetene er det nå brasilianske misjonærer og frivillige ledere.

São José do Rio Preto

Dette er en by sterkt preget av portugisisk, arabisk og asiatisk kultur. Religiøst dominerer Den romersk-katolske kirke i dette bispedømmet, men også spiritisme står sterkt i tillegg til at noen nypentekostale kirker opplever stor vekst. Menigheten i São José do Rio Preto er fortsatt liten og sårbar, og det arbeides mye med å utruste og utdanne medlemmene i menigheten. Tiago Seilert er leder for menigheten og har stort fokus på å danne cellegrupper.

For mer informasjon om NMS sitt arbeid i Brasil, gå til NMS sine nettsider: her